😍 NIEUW  - 11/07/2020 - Historicar Nr 41 😍
   |   
  😷 Activiteiten 😷 Algemene Vergadering aangekondigd  1925-50 Rally  verzet Fall Rally verzet 😷 
   |   
HVCB logo l 130coronavirus 
 

Beste leden, beste vrienden,

Ik hoop dat het jullie goed gaat. Het zijn geen gemakkelijke tijden, maar de horizon wordt steeds helderder. We zullen binnenkort wat normaler kunnen bewegen.

Wanneer zullen de volgende rally's plaatsvinden? We hebben op dit moment geen enkele bevestigende informatie. De social distancing zal ons nog even bezig houden, dat is zeker.

Maar de Club denkt aan jullie en wil dat jullie jezelf beschermen. Daarom ontvangen jullie binnenkort in de postbus twee maskers met het logo van jullie geliefde HVCB. Dit zijn geen chirurgische of medische, maar gepersonaliseerde mondmaskers die jullie op elk ogenblik op zak kunnen hebben ter bescherming. (opgelet voor de oorbellen)

Zoals ik jullie al heb gecommuniceerd: laten we positief blijven! Ik twijfel er niet aan dat jullie mooie oldtimers nu perfect in orde zijn.

Hou vol vrienden en tot heel binnenkort. Lang leve de HVCB.

Thierry Flament.

Voorzitter

HVCB logo l 130

De Historical Vehicle Club of Belgium is in 1972 opgericht als multimerkenclub door enkele pioniers, liefhebbers van klassieke auto's. De club is gegroeid, om tot op heden, een grote nationale club te worden die liefhebbers van voertuigen van de periode 1925 tot 1973 bijeen brengt.

De HVCB geeft haar leden de mogelijkheid hun kennis ter verrijken en maakt hun hobby nog boeiender doordat ze hun voertuig in de club kunnen vergelijken met voertuigen van een ander merk. Men kan dus zeggen dat een lidmaatschap bij de HVCB aanvullend is aan dat van een merkenclub.

Onze club is medestichter en lid van de Historic Section van de RACB (Royal Automobile Club of Belgium) en medestichter van de BFOV (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen).

 

 

Beste leden, beste vrienden,

Het jaar 2019 is al achter de rug. Het was goed gevuld en al onze activiteiten waren een groot succes. Mijn hartelijke dank gaat uit naar de betrokkenen: de organisatoren, sponsors en alle deelnemers die van de Historical Vehicle Club of Belgium een levende club hebben gemaakt. Jullie waren geweldig en ik feliciteer jullie.

Op onze volgende algemene vergadering worden jullie op de hoogte gebracht van de resultaten van onze enquête. Ook daar hebben velen van jullie ons geantwoord. Hoewel sommigen van mening zijn ons steeds meer barrières op te leggen voor het gebruik van onze mooie oldtimers, was het nuttig voor de leden om hun mening te geven over de toekomst van de HVCB in de brede zin van het woord. Ook daarvoor feliciteer ik jullie.

Ik wens jullie en jullie familie fijne eindejaarsfeesten en een prachtig 2020 aan het stuur van jullie mooie "Classics".

Lang leve de HVCB.

Thierry Flament

HVCB in cijfers

48
jaren

Dank aan onze sponsors

delen pv 170x120     Interparking Logo oakshed logo 170x120 octa logo 170 120  Porsche  170x120