CORONAVIRUS *** De Early Rally is geanuleerd of wordt verplaatst naar een latere datum. *** De May 1 Meet en de Spring Rally 2020 zijn verzet tot 2021. *** De AV is verzet sine die.
   |   

coronavirus

 

Beste vrienden, beste leden,

De huidige situatie in België en Europa heeft ons gedwongen de beslissing te nemen om de May I Meet 2020 (Duitsland: Saksen en Thüringen) uit te stellen tot volgend jaar. Margaret en Philippe Casse zijn momenteel druk in onderhandeling met de lokale hotels en restaurants om de reeds betaalde voorschotten over te zetten naar volgend jaar. Dit is een vervelende karwei en ik dank hen voor hun inzet in het belang van onze leden. Het is een betreurenswaardig besluit, maar de Club heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en ik ben blij dat te zien.

Hetzelfde geldt voor de Algemene Vergadering, die is uitgesteld voor onbepaalde tijd.

Om jullie allemaal snel en in goede vorm terug te zien, vraag ik jullie om goed voor jezelf te zorgen en de bevelen van onze regering te respecteren. Jullie gezondheid, onze gezondheid, staat op het spel. We zullen des te meer plezier hebben om elkaar weer te zien met onze « fantastische auto’s ».
Lang leve de Historical Vehicle Club of Belgium.

Thierry Flament
Voorzitter

HVCB in cijfers

47
jaren

Dank aan onze sponsors

delen pv 170x120     Interparking Logo oakshed logo 170x120 octa logo 170 120  Porsche  170x120