Om lid te worden, verzoeken wij u volgende stappen te willen volgen:

  • Bekijk de betreffende documenten van de Club;
  • U hebt 2 leden die als peters kunnen optreden en u vraagt hen het petersformulier te willen invullen;
  • Vul eveneens het lidmaatschapsaanvraagformulier in.

Zodra de secretaris de 3 documenten in zijn bezit krijgt, wordt uw aanvraag tijdens de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur besproken. Kort nadien ontvangt u een antwoord.

Als u geen lid van de Club kent, gelieve dan een motivatiebrief naar de secretaris te sturen, zodat hij kan zoeken naar mensen onder onze leden die wellicht affiniteit met u hebben (woonplaats, beroep, automerk, nationaliteit, ...).

Hier vindt u de Statuten en de RIO.

Het lidmaatschapsgeld voor het jaar 2022 is vastgesteld op 60€.

De voertuigen die aan de rally's mogen deelnemen zijn, met uitzondering van de thematische bijeenkomsten, die waarvan de datum van eerste inschrijving tussen 1 januari 1925 en 31 december 1973 ligt.

Het is ook mogelijk om eenmalig deel te nemen aan een rally, zonder dat u lid bent, met een toegelaten voertuig, door een aanvraag in te dienen bij de secretaris met behulp van het ontdekkingsformulier,

De formulieren bestaan in twee versies : een passieve versie die met de hand moet worden ingevuld en gescand en een interactieve versie die uitsluitend met ADOBE ACROBAT READER moet worden ingevuld. Dit werkt zowel op de PC als op de Mac, Smartphone of Tablet (IOS of ANDROID).

 

Soort Formulier Passief  Interactief 
Aanvraag voor lidmaatschap   pdfscan   pdf int
 Peetschap   pdfscan   pdf int
 Ontdekking   pdfscan   pdf int

Flash News

fiva Hof

 

 

HVCB in cijfers

49
jaren

Dank aan onze sponsors

delen pv 270X191  interparking 270X191  oldtimerfarm 270X191 Porsche Logo 270X191 touring mr 270X191