Lid worden

Om lid te worden, verzoeken wij u volgende stappen te willen volgen:

  • Bekijk de betreffende documenten van de Club ( Statuten en  RIO );
  • U hebt 2 leden die als peters kunnen optreden en u vraagt hen het petersformulier te willen invullen;
  • Vul eveneens het lidmaatschapsaanvraagformulier in.

Zodra de secretaris de 3 documenten in zijn bezit krijgt, wordt uw aanvraag tijdens de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur besproken. Kort nadien ontvangt u een antwoord.

Als u geen lid van de Club kent, gelieve dan een motivatiebrief naar de secretaris te sturen, zodat hij kan zoeken naar mensen onder onze leden die wellicht affiniteit met u hebben (woonplaats, beroep, automerk, nationaliteit, ...).

Het lidmaatschapsgeld voor het jaar 2022 is vastgesteld op 60€.

De voertuigen die aan de rally's mogen deelnemen zijn, met uitzondering van de thematische bijeenkomsten, die waarvan de datum van eerste inschrijving tussen 1 januari 1925 en 31 december 1975 ligt.

Het is ook mogelijk om eenmalig deel te nemen aan een rally, zonder dat u lid bent, met een toegelaten voertuig, door een aanvraag in te dienen bij de secretaris met behulp van het ontdekkingsformulier,

Formulieren

De formulieren bestaan in twee versies : een passieve versie die met de hand moet worden ingevuld en gescand en een interactieve versie die uitsluitend met ADOBE ACROBAT READER moet worden ingevuld. Dit werkt zowel op de PC als op de Mac, Smartphone of Tablet (IOS of ANDROID).

FormulierPassief Interactief 
Lidmaatschap pdfscan pdf int
Peetschap pdfscan pdf int
Ontdekking pdfscan pdf int

Dank aan onze sponsors

delen pv 270X191interparking 270X191oldtimerfarm 270X191Porsche Logo 270X191touring mr 270X191